Задоволен купувач – и тоа денес!
тел: +389 2 2581 800 , +389 2 2550-118

За Нас

ЈОКИ постои од 1999 година и е Компанија која се занимава со Трговија на големо и мало со Опрема за централно греење, соларна енергија, водовод и климатизација. ЈОКИ располага со значаен лагер на сите производи со што гарантираме експедитивност во испораката и работењето. повеќе »

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ

Контакт инфо – Објект Илинден

Јоки Дооел
улица: 36 бр.2А
телефон: +389 2 2581-800,
2581-066
email: jokidooel@yahoo.com

Контакт инфо – Објект Маџари

Јоки Дооел
улица: Благоја Стефковски 8/14
телефон: +389 2 2550 118
email: jokidooel@yahoo.com